Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar jongens van 9 t/m 13 jaar die in staat zijn om in 10 repetities mee te zingen met de bekendste koralen uit het eerste gedeelte van de Matthäus Passion van J.S. Bach, tijdens live uitvoeringen in 2017.

Er zijn 10 plaatsen beschikbaar in het projectkoor, wees er dus snel bij!

Wat bieden wij?

De jongens die hebben meegedaan aan Boys Meet Bach in 2013

De jongens:

• Leren koralen uit de Matthäus Passion zingen
  • Krijgen deskundige uitleg over de Matthäus Passion en J.S. Bach
  • Leren de betekenis van de koralen die ze zingen
  • Krijgen ondersteuning van jongens van het Sacramentskoor Breda
  • Krijgen muzikale en vocale ondersteuning door professionals
  • Krijgen vervoer naar de uitvoeringen (inclusief versnapering)

De uitvoering:
De jongens zingen in 2017 mee met enkele uitvoeringen in april 2017.

Wat vragen wij?

• De jongens repeteren op maandagavond van 19.00-19.30 uur in de Sacramentskerk, Zandberglaan 58 te Breda.
  • De eerste repetitie is op maandag 9 januari, inschrijven is nog mogelijk tot 20 februari.
  • De kosten voor deelname aan dit project zijn €20,-.
  • Er zijn 10 plaatsen beschikbaar in het projectkoor, registreer je nu, dan nemen we z.s.m. contact met je op!
  • Aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.
  • Kun je niet zo lang wachten en wil je NU al zingen? Meldt je dan aan bij het Sacramentskoor.

Matthäus Passion

Matthäus Passion Startpagina
Matthäus Passion Wiki
Matthäus voor kinderen
Geert van den Dungen en de Matthäus Passion
Teksten Matthäus Passion

Sacramentskoor en Matthäus Passion

De jongens van het Sacramentskoor Breda hebben een goede reputatie; niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Elk jaar werken ze mee aan verschillende uitvoeringen van de Matthäus Passion van J.S. Bach. Met Ton Koopman zongen ze de Matthäus Passion in Amsterdam, Utrecht, Naarden, Aardenburg, Cremona (Italië), Ambronnay, Parijs, Tourcoing (Frankrijk) en Barcelona (Spanje). Bovendien hebben ze hun medewerking verleend aan de door Ton Koopman opgenomen CD en DVD van de Matthäus Passion.

Koralen

Wiki koraal
Openingskoraal Matthäus Passion “O Lamm Gottes, unschuldig”
Koraal “O mensch bewein dein sünde gross“

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Marianne Weterings (contactpersoon Boys meet Bach)

Bekijk ook het artikel en de video die Omroep Brabant heeft gemaakt over dit project in 2013!

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kies een van de volgende opties:

ik wil me inschrijven voor deelname aan Boys meet Bach 2016ik wil graag op de hoogte gehouden worden over het project Boys meet Bach 2016ik heb een andere vraag

Voornaam

Achternaam