Lessons and Carols 2018

Zondag 16 december zingt het Sacramentskoor de traditionele Lessons and Carols in de Sacramentskerk.

Negen lezingen die tezamen het kerstverhaal vertellen, worden afgewisseld met de mooiste Christmas Carols.
De Lessons and Carols zijn een prachtig begin van uw kersttijd. En u kunt daarbij zijn!
De Lessons and Carols beginnen om 16.00 uur. De toegang is inclusief 1 consumptie na afloop.

De toegang kost €15,- per persoon aan de deur voor de Lessons and Carols en €12,50 in de voorverkoop (kinderen t/m 16 jaar gratis, 65+/KBO €10,-).
Tickets zijn online te bestellen, betaling via iDEAL. Klik hier om te bestellen.

Traditioneel Kerstconcert 2018

Al vele jaren geeft het Sacramentskoor een traditioneel kerstconcert op tweede kerstdag in de Sacramentskerk.

Het is een Kerstconcert voor de hele familie. Tijdens dit concert zullen er bekende en minder bekende stukken te koren zijn. Zelfs onze kleinste jongens zullen hun kunsten ten gehore brengen. Dit jaar werken we samen met het Trombonekwartet van de Nieuwe Veste o.l.v. Gerard de Krom en uiteraard onze vaste organist Jelena Bazova. De toegang is inclusief 1 consumptie in de pauze.

De toegang kost €15,- per persoon aan de deur voor het concert en €12,50 in de voorverkoop (kinderen t/m 16 jaar gratis, 65+/KBO €10,-).

Combiticket

U kunt ook een combiticket krijgen via bovenstaande links voor €20,- per persoon. Hiermee kunt u tegen aanzienlijke korting zowel de Lessons & Carols op zondag 16 december in de Sacramentskerk als het traditionele Kerstconcert op 2de Kerstdag bezoeken.

Kaartverkoop Kerstconcerten 2018