Lessons and Carols

Vrijdag 15 december zingt het Sacramentskoor de traditionele Lessons and Carols in de Sacramentskerk.

Negen lezingen die tezamen het kerstverhaal vertellen, worden afgewisseld met de mooiste Christmas Carols.
De Lessons and Carols zijn een prachtig begin van uw kersttijd. En u kunt daarbij zijn!
De Lessons and Carols beginnen om 20.00 uur.

De toegang kost €12,50 per persoon aan de deur voor het concert en €10,- in de voorverkoop (kinderen t/m 16 jaar gratis, 65+/KBO €8,50).
Tickets zijn online te bestellen, betaling via iDEAL. Klik hier om te bestellen.

Familie Kerstconcert

We sluiten ons jubileumjaar af met ons traditionele kerstconcert op tweede kerstdag in de Sacramentskerk.

Het is een Kerstconcert voor de hele familie. Tijdens dit concert zullen er bekende en minder bekende stukken te koren zijn. Zelfs onze kleinste jongens zullen hun kunsten ten gehore brengen.

Combiticket

U kunt ook een combiticket krijgen via bovenstaande links voor €16,- per persoon (€12,50 voor 65+/KBO). Hiermee kunt u tegen aanzienlijke korting zowel de Lessons & Carols op vrijdag 15 december in de Sacramentskerk als het familie Kerstconcert op 2de Kerstdag bezoeken.

Kaartverkoop Kerstconcerten