Krijgt u ook geen genoeg van Kerstmis? Wij ook niet! Al meer dan 90 jaar op tweede kerstdag zit de Sacramentskerk vol met ouders, kinderen, opa’s en oma’s. Dat is het moment dat de jongens en mannen van het Sacramentskoor hun laatste Kerstoptreden doen. Na veel concerten en diensten in eigen kerk, maar ook daar buiten is dit het moment dat zij hun eigen familie kunnen laten horen waar ze zich mee bezig hebben gehouden.

Wij nodigen u van harte uit om dit gezellige concert bij te wonen. U hoort het Sacramentskoor o.l.v. Antoine de Thours en Bas Verbist en organiste Jelena Bazova maar in het bijzonder natuurlijk onze kleinste jongens dit hun eerste optreden zullen geven.

Tijdens dit concert zal de nieuwe dirigent Ruben de Grauw worden gepresenteerd.

Wij zien u graag op 26 december om 12:15uur in de (verwarmde) Sacramentskerk, Zandberglaan 58.

Kaartjes kosten €15,- per persoon, kinderen t/m 16 jaar gratis en zijn hier te koop.

Kerstconcert Sacramentskoor