familiekerstconcertWe sluiten ons jubileumjaar af met ons traditionele kerstconcert op tweede kerstdag in de Sacramentskerk.

Het is een Kerstconcert voor de hele familie. Tijdens dit concert zullen er bekende en minder bekende stukken te koren zijn. Zelfs onze kleinste jongens zullen hun kunsten ten gehore brengen.

De toegang kost €10,– per persoon. Dit jaar kunt u voor het eerst een combiticket krijgen voor €15,- per persoon. Hiermee kunt u tegen aanzienlijke korting zowel dit familie Kerstconcert als de Lessons & Carols van de Choralen van de Grote of O.L.V. Kerk op zondag 18 december in de Sacramentskerk bezoeken.

Tickets zijn online te bestellen, betaling via iDEAL. Klik hier om te bestellen.

Familie Kerstconcert