Op zaterdag 7 oktober zingt het Sacramentskoor samen met het Princenhage’s Mannenkoor om 16:00uur een concert in de Sacramentskerk aan de Zandberglaan 58 in Breda.

Het zal concert zijn dat in het teken staat van het welbekende Oktoberfest. Samen muziek maken, een combinatie van kerkelijke en wereldlijke koormuziek. Het programma dat samengesteld is door dirigenten Henri de Graauw en Ad Vergouwen bestaat uit muziek van onder andere Mozart, Schubert en Mendelssohn. Organiste Jelena Bazova zal haar medewerking aan dit concert verlenen.

Na het concert is er in de stijl van het Oktoberfest de gelegenheid een hapje en een drankje te nuttigen in de kapel van de kerk.

De volledige opbrengt van dit concert komt ten goede van het jongenskoor en voor de reis die zij gaan maken naar Duitsland in 2018.

Klik hier om kaartjes te bestellen voor dit concert.

Oktoberfest Concert