Veel mensen bezoeken in de Kerstperiode onze website om te weten te komen hoe laat de Kerstnachtdienst of andere diensten beginnen en om te weten te komen wanneer en waar het Sacramentskoor een concert geeft. Daarom hebben we alles even bij elkaar gezet:

Vrijdag 15 december, 20.00 uur: Lessons and Carols in de Sacramentskerk.

Zondag 17 december, 15.30 uur: Kerstconcert in de Urbanuskerk in Ouderkerk a/d Amstel.

Kerstnachtmis 24 december, 21.30 uur, Viering in de Sacramentskerk met o.a. Kerstmuziek en de Messe de Minuit pour Noël van M.A. Charpentier. Vanaf ongeveer 21.00 uur zingt het Sacramentskoor kerstmuziek. Kom op tijd, want we verwachten veel bezoekers!

1ste Kerstdag, 10.30 uur, Viering in de Sacramentskerk voor Kerst met o.a. Kerstmuziek en de Mass for Five voices van W. Byrd.

2de Kerstdag, 12.15 uur: Traditioneel Kerstconcert in de Sacramentskerk.

Oudjaar, 16.00 uur: Evensong in de Sacramentskerk.

Programma Kerstperiode 2017