De periode rond Pasen is een drukke periode voor het Sacramentskoor. Naast 8 uitvoeringen van de Matthäus Passion waaraan de jongens van het Sacramentskoor is het programma in de Sacramentskerk als volgt:

Palmzondag 14 april, 10.30 uur: Viering voor Palmzondag met de mannen van het Sacramentskoor.

Witte Donderdag 18 april, 19.30 uur: Viering voor Witte Donderdag met de mannen van het Sacramentskoor.

Goede Vrijdag 19 april, 20.00 uur: Meditatief Passieconcert door de mannen van het Sacramentskoor o.l.v. Antoine de Thouars.

Stille zaterdag 20 april, Paaswake, 21.00 uur: Viering met de mannen van het Sacramentskoor met o.a. de Mass for Five voices van W. Byrd.

1ste Paasdag 21 april, 10.30 uur: Viering door het Sacramentskoor met o.a. de Messe Solenelle van L. Vierne.

1de Paasdag 22 april, 11.00 uur: Laudendienst door het Sacramentskoor.

Programma Paasperiode 2019