stoere-mannenWij zoeken stoere mannen die aan zichzelf, hun familie, vrienden en aan de rest van de wereld durven te laten zien dat Breda een wereldberoemd en uniek koor heeft waarvoor jij je wilt inzetten.

Ja inderdaad, wij treden vaak op in kerken, wij zingen muziek die veel mensen nog niet kennen, wij zingen soms in een taal die eigenlijk niet meer gesproken wordt en we steken ons soms in kleding die je op het voetbalveld niet tegenkomt…..maar wat is daar mis mee?

Als dit jou aanspreekt sta jij met Kerst 2016 met ons op het podium! Op 2e Kerstdag hebben we het Kerstconcert waar jij aan mee kunt doen!

De eerste repetitie start op maandag 3 oktober, de repetitie duurt van 19:00 tot 19:30. Je kunt je nog inschrijven tot 31 oktober.

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

(Mobiel)telefoonnummer (niet verplicht, wel handig voor snel contact)

Naam jongen

Leeftijd jongen

Ik meld mijn zoon gelijk aanIk wil eerst wat meer informatie

Eventueel vraag/opmerkingen

Lees ook de flyer die we voor dit project hebben gemaakt!

Wij zoeken stoere mannen!